ETUSIVU
HEVOSET
KASVATUS
TOIMINTA

Al Dahab CalaLempinimi: Henni
Syntynyt: 19.12.-00, 8v
→ ikääntyy reaalisti (4v 19.11.-04)
Sukupuoli: tamma
Rotu: Arabialainen täysiverinen (ox)
Säkäkorkeus: 151cm
Väri:

Rekisteri nro: ei vielä rekisteröity
Koulutustaso: He B, 70cm
Painotus: yleispainotteinen
Saavutukset: ei vielä saavutuksia

Kasvattaja: dracey
Omistajat: Heidi F., Heinämäki


Henni edustaa älyttömän upeaa lyhytsukuista arabilinjaa. Tamman suku on todella vanhaa, onhan tamman kumpikin vanhemmista eläneet jo 2000 vuonna. Aivan upeaksi tamman suvun tekee Hennin isä, legendaarinen KTK I palkittu Sunflower's Al Sheik! Tältä tammalta odotamme paljon, sillä ties millaisiin tuloksiin tamma mahtaakaan yltää niin kilpailuissa kuin näyttelyissä - puhumattakaan tamman varsoista!

Yhtäkään Hennin kaltaista hevosta en ole koskaan nähnyt. Tamma on mitä upein ulkonäöltään, mutta vielä kultaisempi luonteeltaan. Henni on erittäin kiltti ja ystävällinen hevonen, joka ottaa huomioon kaikki - niin mummot kuin vaaritkin. Tamman kiltti luonne tulee esille myös laitumella, sillä tamma antaa tilaa muille hevosille, eikä ala uhittelemaan niille. Kuitenkaan Henni ei anna kenenkään hyppiä nenälleen, joten Henni osaa kyllä pistää vastaan tarvittaessa oikein kunnolla. Laitumelta haettaessa tamma tulee kuitenkin heti kiltisti portille odottelemaan sisälle pääsyä.

Tallissa Henni on rauhallinen ja tyytyy olemaan usein omissa oloissaan. Tamma tulee katsomaan ovelle tulijoita heti oven käydessä. Mikäli ketään mielenkiintoista ei näy, kääntyy tamma takaisin nurkkaansa ja jatkaa heinän pätkien etsimistä turpeen seasta. Tamman mielenkiinto palaa kuitenkin nopeasti kun karsinaan tullaan sisälle. Tamma tulee puhaltelemaan hiuksiin ja ryhtyy etsimään herkkuja taskuista. Henni onkin hyvä sitoa heti kiinni, ettei tamma jatka taskujen tutkimista ainakaan kovin kauaa. Hoitaessa Henni on kiltti ja seisoo kauniisti paikoillaan. Tamma antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet ilman ylimääräistä häsläystä, mutta saattaa koetella hieman aremman ihmisen kanssa sitä, että onko kaviot todellakin pakko nostaa ylös.

Ratsastaessa Henni on melko reipas, mutta pitkästyessään saattaa ruveta liikkumaan tahmeasti. Tamma kuuntelee ratsastajansa apuja tarkasti...
luonne jatkuu vielä

i Ch Sunflower's Al Sheik ox
KTK I
prn, 150cm
ii Doberta ox evm
ie S.F's Walk Away ox evm

e Al Kash Dimera ox
ei
ee
Kilpailukalenteri, vain sijoitukset
17.05.2009 KRJ kouluratsastus - He C - 2/60
17.05.2009 KRJ kouluratsastus - He B - 5/59
20.05.2009 KRJ kouluratsastus - He A - 6/40
24.05.2009 KRJ kouluratsastus - He B - 3/40
24.05.2009 KRJ kouluratsastus - He C - 2/50
28.11.-09 KRJ kouluratsastus - He C - 1/80
01.12.-09 KRJ kouluratsastus - He C - 3/80


 

 

 

Ulkoasun 2008  Ram.


virtuaalihevonen